Antwoordopvreemdelingenrecht.nl is een initiatief van C.H. van den Berg Advocatuur.

Onder het motto information is key en naar aanleiding van vele vragen in de praktijk kwam ik op het idee om een informatieve website op te zetten om burgers te informeren over het vreemdelingenrecht en vluchtelingenrecht. Op Social Media ben ik te vinden als ‘Advocaat Claudia’. Via twitter, instagram en facebook probeer ik nog meer mensen te bereiken en te informeren.

C.H. van den Berg Advocatuur is een eenmanszaak, ik ben zelfstandig ondernemend advocaat in Alkmaar en ben door middel van een samenwerkingsverband verbonden aan Collet Advocaten. Mijn kantoor is gevestigd in Alkmaar, maar er is tevens een spreekruimte in Badhoevedorp en voor mijn zaken reis ik door heel Nederland.

Ik richt mij op de sociale kant van het recht en wil met mijn juridisch advies een verschil maken voor mensen die echt hulp nodig hebben. Mijn kennis- en ervaring, motivatie, zorgvuldigheid en doortastendheid vormen de basis van mijn sociale rechtspraktijk.

Voor vragen ben ik bereikbaar via het contactformulier op deze site, maar ook per e-mail: info@antwoordopvreemdelingenrecht.nl of telefonisch 06 30 80 20 75 / 072 515 46 20.

Het is ook mogelijk om langs te komen op het gratis inloopspreekuur op mijn kantoor in Alkmaar aan het Luttik Oudorp 80 op maandag en vrijdag tussen 10 en 11 uur. U kunt zich melden bij de receptie en vragen naar mij. Omdat ik ook wel eens verplichtingen buiten kantoor heb loont het om van te voren even te bellen. Is het niet mogelijk om langs te komen op het inloopspreekuur kunt u altijd gratis en vrijblijvend contact met mij opnemen!